HTML

Ma petit vie

a depis/heppis oldalaim szavakba öntve

Friss topikok

  • pityutanarur: te vagy a legjobb komolyan (2011.08.08. 15:00) itt franciaországban
  • wallu: www.youtube.com/watch?v=WeyBh454FIY ezt hallgasd. és írj mailt. eL. (2011.06.19. 22:26) Annus lomtalanít
  • kebab992: szia Anna (2011.06.09. 19:55) furcsa
  • pityutanarur: mi történt? (2011.05.24. 06:46) :(
  • Sudi XD :D: na így már okés. :D amúgy ne aggódj megcsináltam és tényleg köszi, mert tök véletlenül volt ott :D (2011.01.15. 20:03) olyan cifrát tudnék káromkodni...

2011.04.12. 00:03 Sudi XD :D

aludnom kéne

 az a nagy baj, hogy nem tudom eldönteni mi legyen. megcsinálok pár tárgyamat, de akkor is tuti csúszok az egyetemmel, vagy halál nyugalommal passziváltassam ezt az évet, és akkor még az államilag támogatott éveimből sem fogy el feleslegesen két félév, és akkor mehetek ingyen MA-ra.

megcsinálok pár tárgyat pro: kevesebb lesz az utána levő években, megmarad a kapcsolat a többbiekkel, de utálni fognak, hogy én zéró órárajárással az ő mindneükből élek.

contra: új évfolyam, új emberek, új hülyeségek. és plussz egy év Sopiban. az azt jelenti, hogy 23 évesen fogok lediplomázni itt. ha Szabi nem húz meg jogból... végülis az nem is gázos. 

na akkor higgadtan még egyszer, eddig féltem a változásoktól, és utáltam az új közösségeket, mert új emberek új hülyeségek amiket meg kell szokni. oké oké, hogy most ezt leküzdve cselekedhetnék, de akkor meg igaza lesz Iminek, hogy ez a kiscsoport egy év múlva nem az a kiscsoport lesz, de honnan tudom én ezt? (vagy ő honnan tudja...)

és mondjuk ha passziváltatnék, az azért is lenne jó, mert egy év alatt megtanulhatnék frankón angolul, vagy spanyolul és tényleg elmehetnék egy fél évre Barcelonába, mert ugye a szakmai fél évem meg is lenne. hm elgondolkodtató. 

na most örülnék ha okosabb lennék, vagy bátrabb, vagy vakmerőbb.

ohh merdre, je déteste ca, j'en ai marre... 

jó alszom egyet.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sudnusi.blog.hu/api/trackback/id/tr262819046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása