HTML

Ma petit vie

a depis/heppis oldalaim szavakba öntve

Friss topikok

  • pityutanarur: te vagy a legjobb komolyan (2011.08.08. 15:00) itt franciaországban
  • wallu: www.youtube.com/watch?v=WeyBh454FIY ezt hallgasd. és írj mailt. eL. (2011.06.19. 22:26) Annus lomtalanít
  • kebab992: szia Anna (2011.06.09. 19:55) furcsa
  • pityutanarur: mi történt? (2011.05.24. 06:46) :(
  • Sudi XD :D: na így már okés. :D amúgy ne aggódj megcsináltam és tényleg köszi, mert tök véletlenül volt ott :D (2011.01.15. 20:03) olyan cifrát tudnék káromkodni...

2010.07.23. 01:24 Sudi XD :D

újélet

fura. ez a kedvenc szavam, mert tök fura ahogy élünk, meg az hogy nem állatok vagyunk.

szóval felvettek Sopronba, persze hova máshova nemcsak a hűség...a szabadság városa is...pont nekem való hely, azt hiszem.

rájöttem, hogy szeretem az embereket, nem is értem, hogy mi  volt velem akkor amikor nem szerettem őket..tehát jobb is hogy szocpedre vettek fel és azt sem bánom, hogy sorrendet cseréltem így legalább elmondhatom, hogy első helyre. bár azt hiszem ezt senki nem fogja megkérdezni...

annyi minden kavarog bennem, vége Budapestnek vége 6 évnek, most újra kell kezdeni mindent igazából mindig félek az új dolgoktól(fodrászhoz is úgy kellett berángatni, hogy rövid hajam legyen....) de rájöttem, hogy nem érdemes félni. minek? örülök, hogy egyetemre mehetek és tanulhatok nyáron mindig hiányzik...persze azért az első vizsgaidőszakot nem várom...de majd akkor felelevenítem(de nehéz szó) ,hogy nyáron tanulni akartam... mindig sokmindent akarnak egyszerre az emberek, csak nem veszik észre az igazán fontos dolgokat. ezeknek az embereknek ajánlom, hogy olvassák el a Momo-t bár azt hiszem senki nem fogja elolvasni, pedig kötelező olvasmánynak kéne lennie. mindenki kiváncsi a határaira, hogy mennyit bír el egyedül és nem veszi észre, hogy közben sokmindent eldob magától...

egyszerűen fura, de akkor is felvettek:D

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://sudnusi.blog.hu/api/trackback/id/tr632169997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levendulaa 2010.07.25. 13:14:22

Szia,
épp a neten keresgéltem, mikor megtaláltam a blogodat. Amiért különösen örülök neki az az, hogy engem is Sopronba vettek fel szocpedre :) Szóval örülnék, ha felvehetnénk a kapcsolatot.. Legalább lenne egy ismerős és nem lennék ott egyedül tök ismeretlenül.

a címem: h.lindaa(kukac)gmail.com
ha gondolod írj:)

szép napot!
L.

navajjon?_íristennő:) 2010.08.06. 22:54:26

Sudikám,
én olvastam a momo-t,nem mellékesen...
és qrvára fogsz hiányozni pestről,mert budapest nem csak nyáron szabadabb,hanem a közös quimby v ocho macho koncerten, a futáskor-margit sziget,v új nemzeti, este a dunaparton, a punnyadós vasárnap délutánonként a 4-es 6-oson.............szóval. igen.te mész,én maradok,de nem végleg...havonta egyszer minimum találkozunk,nem?

navajjon?_íristennő:) 2010.08.06. 22:58:21

Sudikám,én olvastam a momo-t...és nem mellékesen nagyon fogsz hiányozni,mert budapest nem csak nyáron szabadabb,hanem a közös quimby v ocho macho koncerten, futáskor -margit sziget,új nemzeti,punnyadós vasárnap délutánonkánt 4-es 6-oson ülni, dunaparton,biciklizve angyalföldön........szóval,te mész én maradok,de nem végleg egyik sem...és minimum havonta egyszer találkozunk,nem?
süti beállítások módosítása