HTML

Ma petit vie

a depis/heppis oldalaim szavakba öntve

Friss topikok

  • pityutanarur: te vagy a legjobb komolyan (2011.08.08. 15:00) itt franciaországban
  • wallu: www.youtube.com/watch?v=WeyBh454FIY ezt hallgasd. és írj mailt. eL. (2011.06.19. 22:26) Annus lomtalanít
  • kebab992: szia Anna (2011.06.09. 19:55) furcsa
  • pityutanarur: mi történt? (2011.05.24. 06:46) :(
  • Sudi XD :D: na így már okés. :D amúgy ne aggódj megcsináltam és tényleg köszi, mert tök véletlenül volt ott :D (2011.01.15. 20:03) olyan cifrát tudnék káromkodni...

2010.08.18. 18:57 Sudi XD :D

a buszon

hogy miért nem szoktam zenét hallgatni a buszon? mert néha egész okos gondolatmeneteket lehet elcsípni...,

lefelé nem volt semmi extra azt leszámítva, hogy az egyik volt osztálytársam nem ismert meg,de még azután sem, hogy ráköszöntem.

hazafelé pedig az ovónénim(vagyis a volt ovónénim) mellé ültem le, ő sem ismert meg na de ez kevésbbé meglepő. Úgy tettem mintha olvasnék(ez az Elle egész jó újság...) és közben hallgattam az eszmefuttatást:

"Az a baj, hogy a mai szülők azt hiszik, hogy a gyerekeiket beiratják a bölcsibe, majd az oviba, s ezután az iskolába és azt hiszik, hogy ott fel tudják őket nevelni, amikor az óvoda feladata csak a kiegészítő nevelés. Aztán amikor a szülők már idősebbek lesznek munka mellett szakítanak egy kis időt a gyerekeikre(aki ekkor már 15 éves) megdöbbenek, hogy milyen kezelhetetlen a gyerekük, és ebben a korban már nem tudnak mit tenni ez ellen. És nem lehet hibáztatni ezeket a gyerekeket, mert nekik már nem volt otthon példa, hogy a gyerekekkel foglalkozni kell, és NEVELNI őket."

Azt hiszik, hogy megszülik a gyerekeket, kifizetik a pénzt a legjobb ovira(miután halálra izgulják amgukat, hogy a kis drága bekerüljön), aztán ott megindul a zseniképző, és a gyerek nem tud gyerek lenni, majd később mondjuk 30 éves korában lesz infantilis. És születik egy új generáció, ami nem lesz sokkal jobb. Hát ezért is értek egyet Hoffmann Rózsával, aki azért küzd, hogy figyeljenek oda a gyerekekre az oktatásban, persze ilyenkor én is elgondolkozom hogy 35-40 kis bolhával nem sokat lehet kezdeni, mert az iskolákat bezárják...nem hülyeség az hogy a társadalom alapja a család, de a család nem az anya külön apa külön gyerekek, hanem a "papamamagyerekek, csupaszív, szeretet." hiányzik az egység.

És ha már itt tartunk akkor azt is hozzá tenném: mivel a családok nincsenek egységben a társadalom sincs egységben, ezért jellemző az országunkra az egy lépést előre kettőt hátra mondás. Örülök, hogy augusztus 20-án összefogunk,bár annak kevésbbé örülök, hogy valahol István-napi mulatság lesz, nem ez az államalapítás ünnepe. már 1010 éve letelepedtünk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sudnusi.blog.hu/api/trackback/id/tr82231179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása