HTML

Ma petit vie

a depis/heppis oldalaim szavakba öntve

Friss topikok

  • pityutanarur: te vagy a legjobb komolyan (2011.08.08. 15:00) itt franciaországban
  • wallu: www.youtube.com/watch?v=WeyBh454FIY ezt hallgasd. és írj mailt. eL. (2011.06.19. 22:26) Annus lomtalanít
  • kebab992: szia Anna (2011.06.09. 19:55) furcsa
  • pityutanarur: mi történt? (2011.05.24. 06:46) :(
  • Sudi XD :D: na így már okés. :D amúgy ne aggódj megcsináltam és tényleg köszi, mert tök véletlenül volt ott :D (2011.01.15. 20:03) olyan cifrát tudnék káromkodni...

2018.09.30. 18:31 Sudi XD :D

szeptember vége

nos megint beadandót kellene írnom, sőt mi több szakdolgozatot, de megin túl sok a gondolat... a munkám megmarad, a szerződésem meg lesz hosszabbítva, úgyhogy kezdődik az egyéni szupervízió különben mindenkit őrületbe kergetek. Most minden oké, mert átmenetileg 3 gyerekünk van, ennyivel még fél kézzel is, de egy hét és jön az új fiú, aztán még kettő.(ráadásul kis pelusosok, jó móka lesz..) szóval restart van, aztán egy költözés valamikor, amikor a főnök talál egy jó kis kecót ennyi gyereknek ... de remélem addigra vár rám életem melója, és egy friss diploma a zsebben.

az egyetemen egyenlőre minden okés, 2es alatti átlagom van, úgyhogy beadtam az ösztöndíj kérvényemet (fordítva vannak a jegyek szóval az osztrák egyes a magyar ötös) amire azért egy kicsit (baromira nagyon) büszke vagyok, pénzt nem hiszem, hogy kapok, mert sok a stréber (nálam nagyobbak), de a tudat, hogy 30 órás meló, háztartás (hahaha) mellett, magyar anyanyelvűként ezt sikerült összehozni, jár a buksisimi magamnak. (valószínű 10 év mőlva ezt is vicces lesz visszaolvasni :D)

és ma minden passzol, a zene, az időjárás a kaja, a film, Augarten (azért van Bécsnek olyan helye ahol még nem voltam :D) , holnap, holnap is passzolni fog, majd biciklivel megyek csak 15 km  :D vagy futok, de ahhoz mostanában nem vagyok elég motivált.

na jolvan ennyi elég megyek írni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sudnusi.blog.hu/api/trackback/id/tr8014273231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása