HTML

Ma petit vie

a depis/heppis oldalaim szavakba öntve

Friss topikok

  • pityutanarur: te vagy a legjobb komolyan (2011.08.08. 15:00) itt franciaországban
  • wallu: www.youtube.com/watch?v=WeyBh454FIY ezt hallgasd. és írj mailt. eL. (2011.06.19. 22:26) Annus lomtalanít
  • kebab992: szia Anna (2011.06.09. 19:55) furcsa
  • pityutanarur: mi történt? (2011.05.24. 06:46) :(
  • Sudi XD :D: na így már okés. :D amúgy ne aggódj megcsináltam és tényleg köszi, mert tök véletlenül volt ott :D (2011.01.15. 20:03) olyan cifrát tudnék káromkodni...

2010.08.24. 11:39 Sudi XD :D

az élet

mára is két lényeges dolog van: az egyik egy kevésbé lényeges, és tulajdonkébben csak egy ténynek a beigazolódása: a nők tényleg a mellükről fogynak legelőször...igazságtalanság.

másodszor amiért tulajdonképpen ma írhatnékom van az, az, hogy rájöttem miért is szeretek blogolni. tulajdonképpen azért, mert míg mások fényképeznek és azzal mutatják be, hogy milyen tehetségesek, mindenki megdicséri őket, és igaz ugyan hogy én nem azért blogolok, hogy a nem létező írói tehetségemet fitogtassam, hanem csupán azért, mert valahogy ha látok, vagy hallok, vagy olvasok, vagy éppen érzek valami megdöbbentőt, mindig eszembe jut, hogy na ezt jó megosztani a világgal. bár az én blogom az a blog ami akár a magánnapló kategóriába is , olyan magas a nézettségem :D de lényegében nem érdekel, mert most pl a blogomnak köszönhető, hogy van egy jófej szobatársam, na tessék.!

harmadszor meg, hogy ma min is járattam az agyamat: nagyon különös, hogy újabban tök unalmasak a napjaim, de érzékelem, hogy napról-napra változik a környezetem. (szerencsére:P) és mostanában egyre jobban arra jövök rá, hogy az a szép gimis korszak tényleg lezárult, és egyre jobban foglalkoztat, hogy vajon azok a barátok, mennyire jó barátok. Eddig csak tanultunk, mindent elméletben, és sok tapasztalatot hallgattunk, de most azt hiszem eljött a próbatételek ideje. Nem bánom annyira, hogy nekem már most el kellett jönnöm Bp-ről, így is nehéz rohadtul, nemhogy 3 év múlva. Visszamenni bármikor visszamehetek. Bp nem olyan város mint Kőszeg, ahol az emberek csúnyán néznek rád, mert itt csak az állandó lakcímem van. Kicsit fura, olyan mintha itt csak nyaralnék. Még Fertőrákoson a sok paraszt egyszerű ember közt is jobban érzem magam. Kőszeg nem vonzza az embereket. Bunkó, műveletlen város, és senkiben sincs egy csepp emberség sem. Senki ne akarjon ideköltözni...És a híres jó levegőjéről meg annyit, hogy ma tettem egy tiszteletkört a városban és mindenhol ecetes szarszagot éreztem, talán az eső elmossa a szagokat...

fura az élet :D

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sudnusi.blog.hu/api/trackback/id/tr922243487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása