HTML

Ma petit vie

a depis/heppis oldalaim szavakba öntve

Friss topikok

  • pityutanarur: te vagy a legjobb komolyan (2011.08.08. 15:00) itt franciaországban
  • wallu: www.youtube.com/watch?v=WeyBh454FIY ezt hallgasd. és írj mailt. eL. (2011.06.19. 22:26) Annus lomtalanít
  • kebab992: szia Anna (2011.06.09. 19:55) furcsa
  • pityutanarur: mi történt? (2011.05.24. 06:46) :(
  • Sudi XD :D: na így már okés. :D amúgy ne aggódj megcsináltam és tényleg köszi, mert tök véletlenül volt ott :D (2011.01.15. 20:03) olyan cifrát tudnék káromkodni...

2011.02.16. 12:39 Sudi XD :D

ollé ollé

félre kell tenem azt a gyermeteg szokásomat, hogy rögtön elbízom magam. pl ha most azt mondják holnap megyünk síelni, akkor már gondolatban ott vagyok valami jó kis pályán. 

megkaptam az e-mailt hogy első körben megfelelt a pályázatom. (első körben mindenkié megfelel...) és kérdezte a nő, hogy Franciaországba érdekel-e Viccel? engem minden érdekel. megírtam neki, hogy fél év német, fél év francia. ha nem akkor marad az egy év német. de a fél év itt fél év ott az azért elég jó lenne. na igen. és ezen a ponton bíztam el magam. de hamar ki fog ez derülni, mert március közepe az egy hónap. addig még ha franciául és németül is egy kicsit tanulnom kéne. nem kéne: kell. 

előre is bocsi, ha kicsit hülye/ideges/pattogós/hisztis leszek ebben az egy hónapban. de nem leszek az, nem kell aggódni. csak azért szeretném. :D (és dél-Franciaország, óóó de szép álom... de igazából édes mindegy hol leszek.)

őő megint  a helyes filozófia megtalálására törekszem.

szent Habakukk, és Katával is ma beszélek. az meg megintcsak nagyon jó lenne, hogyha betudhatom az egy évet fél éves szakmai gyakorlatnak. nem akarok itt bénázni Sopronban olyan sokat. 

bukta a fél év itt fél év ott. marad Németország. Lourdes-ba meg elmegyek majd egy nyárra tevékenykedni. o újabb ötletem támadt.. jajj neee. :D

http://www.deinferienjob.hu/Job.aspx szóval ha Németországba ferienre 1510 euró/monat? azért, hogy támogatóknak nyerjek a vöröskersztnek??? ezt nem tudom elhinni. és maradna Franciaország egy évre. ez az oldal könyvjelzők közé megy.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sudnusi.blog.hu/api/trackback/id/tr922665176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása