HTML

Ma petit vie

a depis/heppis oldalaim szavakba öntve

Friss topikok

  • pityutanarur: te vagy a legjobb komolyan (2011.08.08. 15:00) itt franciaországban
  • wallu: www.youtube.com/watch?v=WeyBh454FIY ezt hallgasd. és írj mailt. eL. (2011.06.19. 22:26) Annus lomtalanít
  • kebab992: szia Anna (2011.06.09. 19:55) furcsa
  • pityutanarur: mi történt? (2011.05.24. 06:46) :(
  • Sudi XD :D: na így már okés. :D amúgy ne aggódj megcsináltam és tényleg köszi, mert tök véletlenül volt ott :D (2011.01.15. 20:03) olyan cifrát tudnék káromkodni...

2013.10.02. 09:27 Sudi XD :D

orvos

ritkán megyek, de ha megyek akkor is lebaszást kapok, bezzeg az öregasszonyokkal akik heti háromszor járnak dokihoz, azokhoz baromi kedves a doktornő, hát kapja be.

Szóval az volt, hogy akarok Ausztriában plazmát adni, mert hasznos, meg mert jó pénz. Itthon is adtam, lófasz 2000 ft-ért... Kint ugyanez 20 euró. Nem véletlen, hogy kint már magyar az orvos, magyarul tud az osztrák asszisztens, de van magyar asszisztens is.
Hogy miért kellett meglátogatnom ezt a kedves asszonyt? Nos, azért mert Nystagmusom van, kiskorom óta, sőt születésemtől fogva. És kell róla friss papír, ahhoz, hogy adhassak plazmát(Budapesten nem kellett papír..:D) 
Ehhez el kell mennem az ideggyógyászatra, azaz neurológiára, ami, beutalóköteles. A beutalót a háziorvos írja, nekem itt Sopronban ez a nő a háziorvosom, aki múltkor nem akart receptet írni, és azt mondta a másik doktornőnek, hogy "minek foglalkozol, te ezzel? " talán azért mert elötte 4 órát vártam a kórházban a kva nőgyógyászra, lázasan, torokfájással stb, és akartam még aznap valami gyógyszert de mire odaértem, már csak fél óra volt a rendelés végéig... 
MOst meg azt közölte velem ez a drága doktornő, hogy ha összeomlik az immunrendszerem a plazmázástól hozzá ne menjek panaszkodni. Köszi, cuki vagy.

1. nem fog összeomlani az immunrendszerem, mert a jó Isten 3 férfinál erősebb immunrendszerrel áldott meg.

2. nem akarok annyit plazmázni, értelmes ember vagyok, fogok dolgozni, és nem ebből keresem a pénzem, de most mást nem tudok, pénz meg kell.

3. hogy miért nem itthon adok vért? mert nem fizetnek érte, pedig megtehetnék, hogy miért nem itthon adok plazmát? mert csak Budapesten lehet... amúgy meg itthon is adtam.

4. Hogy miért nem Ausztriában megyek el ideggyógyászhoz? Idióta!!!!! Ahhoz  kinti lakcím kell...

szívem szerint panaszt tennék erre a hülyére az orvosi kamaránál...

mindezt egy hülye nystagmous miatt, és nem s-el mondjuk hanem sz-szel , mert latin! baszki!
És akkor még vigyem a papíromat, amit ezelött 20 évvel kaptam, amin annyi áll, hogy nisztagmusza van. fuck yeah!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sudnusi.blog.hu/api/trackback/id/tr55547159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása