HTML

Ma petit vie

a depis/heppis oldalaim szavakba öntve

Friss topikok

  • pityutanarur: te vagy a legjobb komolyan (2011.08.08. 15:00) itt franciaországban
  • wallu: www.youtube.com/watch?v=WeyBh454FIY ezt hallgasd. és írj mailt. eL. (2011.06.19. 22:26) Annus lomtalanít
  • kebab992: szia Anna (2011.06.09. 19:55) furcsa
  • pityutanarur: mi történt? (2011.05.24. 06:46) :(
  • Sudi XD :D: na így már okés. :D amúgy ne aggódj megcsináltam és tényleg köszi, mert tök véletlenül volt ott :D (2011.01.15. 20:03) olyan cifrát tudnék káromkodni...

2010.07.18. 18:17 Sudi XD :D

forddal_nyaralok

Ami azt illeti, én nem Forddal nyaraltam. Talán nem is nyaralás volt. Talán igaz sem volt, legalábbis elég nehéz elhinni, hogy amit itt fog olvasni a nagyérdemű az mind igaz és megtörtént. Nem fogok útibeszámolót írni, mert akkor beszkennelem a naplómat,és szemezgessen mindenki abból, ehelyett inkább azt szeretném, hogy mindenki átélje azt, hogy milyen volt az érettségi utáni egy hónapom...

Valójában Spanyolországba mentem egy barátnőmmel El Caminózni. 500 km gyalog 20 nap alatt, napi 25-30 km-rel. Ez így nem vicces történet ugye? Nos valóban nem annak tűnik de már az is vicces  ahogy elkezdtünk gyalogolni: nem akrtunk elindulni, de a busz hajnali 4-kor letett minket és a 9 kilós hátizsákunkat is...Hajnali 4, 9 fok: SPANYOLORSZÁGBAN...a templom mellett gyors át is öltöztünk minden vastag ruhánkat magunkra és elindultunk a fejünk után, kérdeztünk kukásokat, taxist de eltévedtünk...hát így kezdődött minden. Ha valaki utazási irodával szeretne Spanyolországba menni az biztos nem ilyen élményekkel jön haza mint én, mert őket nem fogják elvinni olyan faluba ahol azt mondják, hogy a bolt este(!) 7-kor nyit, de fél 8-kor már zárva van(este...) a rács lehúzva de az ajtó mögötte nyitva. Na ez most mi? Hát akkor azt hiszem éhezünk...reggelig biztos. Vagy például nem viszik el őket olyan faluba ahol elcsúszol és fenékre esel a tehénürüléken(hogy szépen fogalmazzak...) vagy nem csap fejbe a tehnén a farkával...sőt szerintem ha olyan körülmények között vagy, hogy késsel és villával kell enned akkor igazán semmit nem próbálhatsz ki. Dinnye: 5 kiló 2 emberre...patakba bele,kicsit behűtjük, jó magyar szokás szerint elő a bicska félbevág, kiskanál és uccu neki: egy fél dinnye, nem hiszem, hogy sokan ittak volna fél dinnyéből dinnyelét...vagy nem vagy annyira fáradt, hogy ne keresd meg a távollátó szemüvegedet ha elveszik,ráadásul úgy, hogy van még 3 és fél hét elötted.  Az egyik szálláson egy görög fiú volt a recepciós, és annyira nevettünk amikor elneveztük Artemisznak és csak később jöttünk rá, hogy Artemisz nő volt...már sírtunk a nevetéstől, és össze is csuklottunk. Azt sem sok ember teheti,. hogy ordít a puszta közepén, mert tudja, hogy nincs 18 km-en belül egy tanya sem!

És aztán amikor már végre hazajöhetnél,a 23 féle ágy után a sajátodba feküdhetnél, sikerül rossz vonatra szállni és elmenni egy másik vonattal a saját vonatod mellett.

Számtalan történetet mesélhetnék el, azt is elmondhatnám, hogy miért "balkán" az az ország, de nem lenne hihető, mert az egész utazás olyan volt mint egy időutazás! Középkor ahol 3 napi járóföldre volt a cél, szocializmus ahol sorban kell állni és csajka van.

És ezután ha valaki megkérdezné, hogy megyek-e sétálni azt mondom igen, de én vagy biciklivel megyek, vagy autóval!

:D

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sudnusi.blog.hu/api/trackback/id/tr962159246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása